Discover Scuba Dive (25.00 EUR)

Wat houdt dat in?

Je ken een eerste kennismaking met de duiksport ondernemen. Dit via een initiatie. Elke vrijdag om 20:30 is er mogelijkheid om een initiatieduik te volgen in Ter Borcht Meulebeke. Dit onderdeel is gelijk voor jullie vieren (dus ook Seppe). Deze initiatie zal bestaan uit een inleiding (30 min), de effectieve duik (60 min) en uitblazen (15 - 30 min).

  • De inleiding zal meer informatie over de duiksport, risico‚Äôs, gebruikte materialen en de duik meegeven.
  • Dan komt het hoogte punt van de avond: de duik. Begeleid door ervaren duikers zal je een eerste duik wagen en enkele basis oefeningen onderwater proberen uitvoeren. Onze begeleiders zijn opgeleid om jouw duik comfortabel, veilig en plezant te maken, zodat elke duik een fantastische ervaring word!
  • Na de duik gaan we onze droge keel (luchtflessen bevatten enkel droge lucht) doorspoelen in de kantine. Vergezeld met nootjes zullen we dan een debriefing geven over jouw eerste duik en uitleggen wat jouw volgende stappen kunnen zijn in jouw duikavontuur.

Om er voor te kunnen zorgen dat het materiaal dat we voorzien voor de initiatie als gegoten aanvoelt hebben we nog een beetje informatie nodig. We hebben nog jouw schoenmaat en jasmaat nodig om correct materiaal te voorzien.

Schrijf je in voor een initiatie!