Opleidingen gegeven door Duikschool & -shop Tarcy

De duikcursus

Het PADi Open Water Brevet

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.

Het leuke aan deze cursus is . . wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructor.

Schrijf je nu in voor een duik initiatie!Ook voor de jongsten

Opleidingen en initiaties zijn mogelijk vanaf 12 jaar

Jonge mensen kunnen het plezier van sportduiken mee beleven – door met de rest van het gezin mee te doen of door een trend te starten. Kinderen moeten zich prettig voelen in het water, maar ze hoeven geen supergoede zwemmers te zijn. Omdat het om jonge mensen gaat, is de maximumdiepte maar veertien meter.

Schrijf je nu in voor een duik initiatie!

Advanced Open Water

De PADI Adventure Diver-cursus laat je meer uit duiken halen omdat je kennismaakt met nieuwe duikavonturen. Het is een prima mogelijkheid om je duikvaardigheden samen met je instructeur te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Neem contact op.

Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

Neem contact op.

Master Scuba Diver

Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de recreationele sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Neem contact op.

Nitrox

The PADI Enriched Air Diver course is PADI’s most popular specialty scuba course. Why? Because scuba diving with enriched air nitrox gives you more no decompression time, especially on repetitive scuba dives. If staying down longer and getting back in the water sooner sounds appealing, then don’t hesitate to become an enriched air dive.

Neem contact op.